Kapi Report weer online

Kapi Report is een site die ik gebouwd heb in de tijd dat is Kapi Regnum speelde. Kapi Regnum is een handelssimulatie waar ik 4 jaar geleden mee begonnen ben. Als ik zeg dat ik effectief 2 jaar gespeeld heb, dan overdrijf ik waarschijnlijk al. Deze simulatie geeft elke dag de statistieken van de markt van de voorgaande dag. Die statiestieken alleen zeggen niet zoveel, tenzij je een goed geheugen hebt. Die statistieken zeggen het meest als je daar de historie van kan zien. Al die tijd was er wel een statistieken site, maar op een gegeven moment werd die niet meer onderhouden. Ik heb toen zelf een site gemaakt. Die site is helaas ook in de vergetelheid geraakt omdat mijn update script niet goed meer werkte. Nu ik een nieuwe site heb (deze dus) wilde ik ook weer deze functionaliteit in gang zetten. Afgelopen weekend heb ik dus de site overgezet naar mijn nieuwe domein en het script weer geactualiseerd.

Het resultaat? Kijk hier maar eens!

Posted in Geen categorie

Geef een reactie